Wabi Sabi
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om Wabi Sabi

Wabi Sabi - røfft og raffinert


Smykker med et personlig preg - laget for hånd i Tromsø.

Wabi Sabi smykkedesign beveger seg mellom stramme linjer og lekenhet på en røff og raffinert måte. Vi elsker å lage smykker av gull og sølv og vakre stener og diamanter - noen rå og noen slipte.

Vårt design har ofte et røft preg. Vi liker å hente fram kontrasten det røffe preget gir mot det edlte materialet vi jobber med. Dette kommer ofte fram i en grov struktur og en organisk form på våre smykker. 

Våre smykker tar sjelden form på tegnebrettet. De skapes i en lek med materialer i vårt workstudio. Vi utforderer grenser og går utenom de tekniknikker vi lærte på skolen. Tester ut materialer og dets egenskaper. 

Wabi Sabi ble etablert i 2015. I Tromsø sentrum har vi eget atelier og workstudio. Utvalget her vil alltid være større enn det vi presenterer på vår nettbutikk.

 

Alt har sin verdi - også det gamle og det brukte.

Gull kan smeltes om - har du vurdert å gi dine gamle skatter nytt liv?

Vi har mange modeller å velge mellom. Ønsker du det kan vi tegne og designe sammen. Ta med eller send ditt gull til workstudioet vårt, vi veier, sjekker gullinnholdet og finner den beste løsningen for deg. 

For mange har de gamle skattene stor verdi, og dette har vi stor respekt for. Ved omsmelting benytter vi derfor ditt gull.

 

Workshop

Har du et ønske om å være med på en smykkeworkshop kan du lese mer om dette under linken "Workshop" her på nettsiden. 

 

 

Vi elsker å designe smykker med et utradisjonelt preg og håper du også liker vårt design.

Dagmar og Ann-Merete

 

 

 

 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke