Wabi Sabi
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om Wabi Sabi

 

Våre åpningstider i vårt atelier i Tromsø:

Mandag - Lørdag: kl. 12.00 - 16.00

 

Smykker med et personlig preg - laget for hånd i Tromsø.

Wabi Sabi smykkedesign beveger seg mellom stramme linjer og lekenhet på en røff og raffinert måte. Vi elsker å lage smykker med grov struktur og organisk form, av materialer som gull og sølv og vakre stener og diamanter.

Våre smykker skapes i en lek med materialer i vårt workstudio. Vi utforderer grenser og går utenom de teknikker vi lærte på skolen. Tester ut materialer og dets egenskaper. Kontrasten det røffe designet mot det edle metallet gir fasinerer oss. 

Wabi Sabi ble etablert i 2015. I Tromsø sentrum har vi eget atelier og workstudio.

Utvalget i vårt studio vil alltid være større enn det vi presenterer på vår nettbutikk - velkommen innom for en hyggelig handel.

 

Alt har sin verdi - også det gamle og det brukte.

Gull kan smeltes om - har du vurdert å gi dine gamle skatter nytt liv?

Vi har mange modeller å velge mellom. Ønsker du det kan vi tegne og designe sammen. Ta med eller send ditt gull til oss. Vi veier, sjekker gullinnholdet og finner den beste løsningen for deg. 

For mange har de gamle skattene stor verdi, og dette har vi stor respekt for. Ved omsmelting benytter vi derfor ditt gull.

 

Workshop

Har du et ønske om å være med på en smykkeworkshop så er det en fin og morsom opplevelse som vi gjerne gjør sammen. Du finner mer informasjon om dette under linken "Workshop" her på nettsiden. 

Vi elsker å designe smykker med et utradisjonelt preg og håper du også liker vårt design.

 

Dagmar og Ann-Merete

 

 

 

 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke